iPhone 4/4S skal

iphoneskal

Det finns ett hav av olika iphone 4/4S skal att välja mellan, oändligt med färger, designer, former och material. Det finns nog inte en enda telefon i hela världen som har så mycket skal, fodral och tillbehör som iPhone 4. Du behöver bara grotta dig in i högen av alla iPhone 4 skal och hitta ett skal som passar just dig.

iPhone 4 skalDet finns iPhone 4 skal med kreditkortsfack, hårda skal, mjuka skal, glittriga, randiga och mycket, mycket mer!

 

 

 

 

 

 

 

Gör din iPhone 4 personlig med ett skal.

iPhone 4 är ju en mycket vacker telefon som man kanske inte i första taget vilja dölja designen på men om man inte skyddar sin iPhone 4 så kan det uppstå repor och märken som gör telefonen jätteful efter en lång tids användande. Det kan även hända ännu värre saker som att få skärmen krossad eller att baksidans glas spricker om man tappar sin iPhone 4. För att detta inte ska hända din iPhone så bör du överväga att använda ett iPhone 4 skal.

Tips vid köp av iPhone 4 skal.

Det första du ska ta reda på är om du har en iPhone 4 eller 4S.

De båda modellerna ser iphone mute knappexakt lika ut men det finns faktiskt en avgörande skillnad mellan dessa som är viktigt att känna till när du ska välja skal till din iPhone. Den lilla mute-knappen i vänstra, övre hörnet sitter endast ett par millimeter längre ner på 4S än iPhone 4. Oftast är detta inget problem men i sällsynta fall är uttaget på skalet så pass litet att det blir avgörande vilken iPhone modell du har. Vi har testat samtliga skal som vi säljer och du kan tydligt se i butiken, vilka skal som passar din modell.

 

Oavsett vilken typ av skal du väljer så bör du försäkra dig om att ditt iPhone skal inte blockerar högtalare, kameran, knappar, anslutningar osv, då blir det bara irriterande när du ska använda din iPhone 4. Kom ihåg att du inte kommer kunna använda alla sorters dockningsstationer och laddare utan att först ta av ditt iPhone 4 skal. De flesta skal som tillverkas idag har utskärningar för alla knappar och anslutningar, därför är det ovanligt att det uppstår problem.

iPhone skal är oftast mycket lätta att montera och ta av så om det skulle uppstå problem med att skalet är i vägen för något så går det väldigt fort att ta av och sätta på igen.

Hårda iPhone 4 skal är perfekt om du ska förvara din iPhone i fickan, i handväskan eller i en väska. Dessa hårda skal är oftast gjorda av plast som omsluter din iPhone 4 på ett mycket snyggt sätt. Hårda iPhone 4 skal erbjuder ett mycket bra skydd mot mindre stötar och repor, men inte väta. iPhone 4 skal skyddar dock inte själva skärmen från repor och stötar, tänk därför på att komplettera ditt iPhone 4 skal med ett transparent displaykydd för att undvika repor.

Genomskinligt iPhone 4 skalDet finns även helt transparenta iPhone skal som gör att din telefons underbara design syns igenom.

 

 

 

 

 

 

 

Det absolut bästa är om du hittar ett iPhone 4 skal som sticker ut lite grann ovanför skärmen, då minimerar du även risken att skärmen blir repig om du lägger din iPhone upp och ner på någon smutsig eller ojämn yta.